Αρχική Σελίδα

Zhengzhou Zhuofeng Aluminum Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. αργιλίου Zhuofeng Zhengzhou, ΕΠΕ (ZFALU για συντομία), καθιερωμένος το 2006, βρίσκεται στην πόλη Huiguo, το διάσημο κεφάλαιο αργιλίου της επαρχίας Henan, είναι επαγγελματικός κατασκευαστής και συμμετέχει στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία του φύλλου αλουμινίου αργιλίου, το φύλλο αργιλίου, τη σπείρα αργιλίου και τον κύκλο αργιλίου. Επιπλέον, πωλούμε επίσης το πιάτο αργιλίου για την κατασκευή και τα σκάφη, το πιάτο καθρεφτών αργιλίου, και το αυτοκίνητο πιάτο κραμάτων αργιλίου.

 

Έχουμε την πλούσια εμπειρία και αφιερώνουμε στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και την προσεκτική εξυπηρέτηση πελατών. Η έρευνά σας θα αντιμετωπιστεί σοβαρά και απαντημένος έγκαιρος. Η ικανοποίησή σας είναι η αναζήτησή μας του στόχου.

Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει μια σειρά προηγμένων εξοπλισμών, συμπεριλαμβανομένων των καυτών κυλώντας μύλων, κρύοι κυλώντας μύλοι, κυλώντας μύλοι φύλλων αλουμινίου, ανοπτώντας μηχανές, που σκίζουν τις μηχανές, την ένταση ισιώνοντας τις μηχανές, κ.λπ.

 

Επιπλέον, έχουμε λάβει επίσης μερικές εξουσιοδοτημένες πιστοποιήσεις, τέτοιες όπως το ISO 9001, SGS, BV, κ.λπ. Μετά από τις προσπάθειές μας, τα προϊόντα μας εξάγονται στο εξωτερικό ευρέως. Καλύπτει τις κύριες αγορές της Βόρειας Αμερικής, Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Ωκεανία, η Μέση Ανατολή, ανατολική Ασία, δυτική Ευρώπη, οι διαταγές cOem κ.λπ. και ODM είναι αποδεκτές για μας. Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με και να μιλήσετε τις απαιτήσεις σας με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας.

 

«Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗ, η ΦΗΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ» είναι ο στόχος μας.

ZFALU πάντα ευπρόσδεκτο εσείς!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Co. αργιλίου Zhuofeng Zhengzhou, ΕΠΕ το 2006 μέχρι τώρα προκαλέσαμε περισσότερη γραμμή παραγωγής και επεκτείνουμε τις σειρές παραγωγής μας.

 

Κινεζική μεταρρύθμιση συστημάτων εταιρικής συμμετοχής.

 

Η βιομηχανική Co. Zhuofeng Zhengzhou, ΕΠΕ το 1989 ως το 2006 συμμετείχε στο πιάτο και τη σπείρα αργιλίου.

Κίνα Zhengzhou Zhuofeng Aluminum Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Zhengzhou Zhuofeng Aluminum Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Zhengzhou Zhuofeng Aluminum Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Zhengzhou Zhuofeng Aluminum Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Zhengzhou Zhuofeng Aluminum Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : zfalu

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 300,000-1,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!